Σαν εχθές θυμάμαι τη πρώτη μου κριτική στη σελίδα αυτή, Νοέμβριος του 2009 εάν δε με απατά η μνήμη μου και ήταν το πρώτο EP των The Silent Rage μια heavy-power μπάντα από την Αθήνα. Τι άλλαξε από τότε; Νέα σύνθεση πολύ καλύτερη από τη προηγούμενη μιας και ο ιδρυτής της μπάντας Νίκος Σιγλίδης ξέρει καλά να παίζει το παιχνίδι από ότι φαίνεται και ένα φρεσκότατο και καλά μιξαρισμένο EP με τίτλο Harvester Of Souls και με μια άπαιχτη και ανταγωνιστική ενορχήστρωση! (που λίγες μπάντες την έχουν). Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά τι κρύβεται σε αυτό το δισκάκι.

Περιέχει πέντε κομμάτια καλοδουλεμένα, τα τρία από αυτά (Perished In Flames, Leading The Legions, Wings Of Tragedy) σε πιο δυναμική επανεκτέλεση, με επιθετικότητα και καθαριστικά σόλο τα οποία σε κρατούν σε εγρήγορση, σε κάνουν πραγματικά να γουστάρεις!! Όσο για τα νέα δυο τραγούδια Inner Scars και Harvester Of Souls,δυο κομμάτια κεραυνοί και με τη λυρική φωνή του Διονύση είναι ότι ήθελα τόσο καιρό να ακούσω στους ρυθμούς του heavy-power.

Για να μην πολυλογώ; Όποιος δε έχει πάρει στα σοβαρά τη μπάντα αυτή έως τώρα… καιρός είναι να τη δει με άλλο μάτι διότι οι The Silent Rage άνοιξαν ένα νέο δρόμο στην ελληνική heavy-power σκηνή αναμενόμενο  μεν λόγω νέας σύνθεσης, κάνοντας πολλούς να αλλαξοπιστήσουν. Μπράβο σας παιδιά!!!

Nikos Siglidis: Guitar, Harsh Vocals
Dionisis Kontis: Lead & Backing Vocals
Kostas Mavroyannis: Lead Guitar
Stavros Tsilivarakos: Bass
Stelios Pavlou: Drums

Κείμενο: Βασίλης Παπουτσής