1Ο Χρήστος Δρούλιας είναι ένας πολυτάλαντος μπασιστας/στιχουργός/συνθέτης επηρεασμένος από τον ευρύτερο χώρο του ροκ. Εφόσον διεύρυνε τον μουσικό του ορίζοντα στην Δανία συνεχίζοντας τις σπουδές του στο μπάσο/jazz επέστρεψε στην Ελλάδα πραγματοποιώντας πάρα πολλές επαγγελματικές συνεργασίες και δημιούργησε το πρώτο προσωπικό του project με την συμμετοχή της τραγουδίστριας Ιωάννα Βαλιώτη.

Η μουσική του είναι ένα κράμα από ψυχεδελικό post rock ύφος με trip-hop περάσματα. Αργές συνθέσεις και mid tempo με μελωδίες εμπλουτισμένες από το ιδιαίτερο χρώμα του μπάσου και της βελούδινης φωνής της Ιωαννας. Ο Χρήστος καταφέρνει να  αποδώσει ένα εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα με καλοδουλεμένες και άρτιες εκτελέσεις οι οποίες περνάν μέσα από λιτές και ουσιαστικές ατμόσφαιρες. Η παραγωγή είναι καθαρότατη και ανεβάζει ένα επίπεδο παραπάνω την ποιότητα του έργου.

Να αναφέρουμε ότι υπάρχει η συμμετοχή της Thina Chat με την ερμηνία του κομματιού  «The place i belong».

Η δουλειά του Χρήστου παρουσιαζομενη με την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση , πολύ προσεγμένη και επιμελώς δομημένη, υπόσχεται μια ανάλογη όμορφη συνέχεια.

Track list:
1.Still waiting
2.The clown
3.No second chance
4.Locked in my room
5.The place Ι belong
6.Iceland
7.Resurecting me (bonus track)

 

http://www.youtube.com/watch?v=DpFnFM8m2Ac&list=PLTMTXuRQfZyhEHMYVEc1aUldukldZs8xR

Χρήστος Αρβανιτάκης