Yperano_Ypopsias-AnteGeiaΜετά τα επιτυχημένα digital singles “Ανομίες” και “Μαργαρίτα Κομμένη”, που γνώρισαν επιτυχία στα playlists των ραδιοφωνικών σταθμών, οι Υπεράνω Υποψίας επιστρέφουν με ένα νέο single με τίτλο “Άντε γεια“.

Σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χατζηράλλη, πρόκειται για μια μελωδική κιθαριστική rock μπαλάντα που μιλάει για την ανακούφιση που νιώθει κάποιος όταν ξεπερνά έναν χωρισμό.
Η ενορχήστρωση και η έγινε από τους Υπεράνω Υποψίας και η μίξη και ηχοληψία από τον Δημήτρη Ντελή στα Studio 222.

Υπέροχο μέσα στην απλότητα του, το “Άντε γεια” έχει ένα ρεφρέν που κολλάει στο μυαλό και τραγουδιέται συνέχεια (από χωρισμένους και μη)!

Απολαύστε τους!

Λίγα λόγια για τους Υπεράνω Υποψίας

Μια παρέα καλλιτεχνών από διαφορετικές μουσικές σχολές ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα προσωπικό ύφος με επιρροές από όλο το φάσμα της rock σκηνής από τα 80’s έως σήμερα, και ethnic πινελιές. Στο εγχείρημα αυτό συνέβαλαν ο Γιάννης Χατζηράλλης στη φωνή (καταξιωμένος hard rock καλλιτέχνης με περάσματα από μπάντες όπως Πασπαρτού, Ένοχοι, Lost Reflection), ο Γιάννης Καστρώνης στα drums, έχοντας παίξει ως session μουσικός με πολλούς καλλιτέχνες, ο Θοδωρής Αριανούτσος στις κιθάρες και δεύτερα φωνητικά, ο Eddie Φαρμάκης στο μπάσο, και η σύνθεση ολοκληρώνεται με τον Μιχάλη Τάμπου στα πλήκτρα. Το διάστημα αυτό η μπάντα δουλεύει στο στούντιο τα νέα της τραγούδια που αναμένονται σύντομα.

Facebook Page: http://on.fb.me/1u3oFTy