eksofylloΟι Δραμαμίνη επιστρέφουν με την τρίτη κατά σειρά δισκογραφική δουλειά η οποία έχει τίτλο «Με το Μηδέν και το Άπειρο να συμφιλιωθούμε». Μια δουλειά διαφορετική από τις άλλες, αφού σε αυτό τον δίσκο μελοποιούν τον Κώστα Καρυωτάκη, από την αρχή μέχρι το τέλος… και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά έχουν φτιάξει επίσης ένα video game στο οποίο υπάρχει αναπαράσταση της Πρέβεζας του 1928 και του σπιτιού του ποιητή. Στο παιχνίδι αυτό μας καλούν να λύσουμε τέσσερις γρίφους. Φοβερό; Υπέροχο θα έλεγα!

Όλα αυτά, μουσική – παιχνίδι, τα κατεβάζετε ΔΩΡΕΑΝ από την ιστοσελίδα της μπάντας, και αν είστε φιλότιμα πλάσματα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά για τον κόπο των παιδιών οι οποίοι δημιουργούν τέχνη σε μια αφιλόξενη για την τέχνη Ελλάδα, σε μια Ελλάδα που τόσο ανάγκη έχει τις τέχνες, τον πολιτισμό, την παιδεία.

Εδώ λοιπόν οι Δραμαμίνη έχουν φτιάξει έναν καταπληκτικό στο σύνολο δίσκο, από την ενορχήστρωση, την μουσική, την παραγωγή (μουσικής & παιχνιδιού) και την ερμηνεία, που δεν δείχνει να βαλτώνει σε κανένα σημείο, αντιθέτως πατάει ώριμα και με τον σεβασμό που αρμόζει σε αυτόν τον μεγάλο ποιητή μας.

Στηρίξτε αυτή την δουλειά, κατεβάστε την (κάντε και μια δωρεά) και κοινοποιήστε στους φίλους σας για να ταξιδέψει ακόμα περισσότερο … για χάρη της ποίησης, της μουσικής και των Δραμαμίμη, γιατί πραγματικά το αξίζουν, πάντα τέτοια!

Νίκος Γραμμάτος

 

Τα τραγούδια:

Α
ΜΗΔΕΝ
ΥΠΟΘΗΚΑΙ
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΥΓΔΑΛΙΑ
ΠΑΙΔΙΚΟ
ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ
ΜΙΧΑΛΙΟΣ
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΙΓΗΣ

Β
ΑΠΕΙΡΟ
ΚΙ ΑΝ ΕΣΒΗΣΕ ΣΑΝ ΙΣΚΙΟΣ
ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ
ΩΔΗ Σ’ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ
ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΑΠΟΨΕ
ΣΕ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΙ
ΓΡΑΦΙΑΣ
ΜΟΝΑΞΙΑ
[ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ]
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΙΑ ΑΠΟ ‘ΔΩ…
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΙΣ

 

http://dramamini.gr/

https://www.facebook.com/Dramamini