Τα Φρούτα Του Δάσους λοιπόν όσο περίεργο ή αστείο σας φαίνεται το όνομα είναι μια 4μελή ποπ/ροκ μπάντα από τη Θεσσαλονίκη και μας παρουσιάζουν  τη πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο «Για τη στιγμή και μόνο».

Με το άλμπουμ αυτό Τα Φρούτα Του Δάσους μας καλωσορίζουν στο μουσικό τους κόσμο ξεκινώντας με μια εισαγωγή το κομμάτι Καντάδα και το διαδέχεται το τραγούδι του ομώνυμου άλμπουμ τους  Για την στιγμή και μόνο.Ένα χαρούμενο τραγούδι αισιοδοξίας και διασκέδασης. Άλλα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι το Λιβάδια,Αλκυονίδες μέρες που λίγο πολύ όλοι το γνωρίζουμε,Πάλι σε σένα γυρνάω και το Παραμύθι μια μπαλαντούλα η οποία πραγματικά σε ταξιδεύει αφυπνίζοντας συναισθήματα που ίσως για κάποιους να έχουν πεθάνει.

Διαβάζοντας τους στίχους και παράλληλα ακούγοντας τα κομμάτια, βλέπουμε ότι η ανερχόμενη αυτή μπάντα έχει ένα δικό της τρόπο να περιγράφει καταστάσεις,συναισθήματα έστω και με το παιδικό αυτό χαρακτήρα που παρατηρείται κάτι το οποίο εμένα μου άρεσε και το βρήκα πρωτότυπο.

Όσον αφορά την παραγωγή ένα έμπειρο αυτί διαπιστώνει ότι φέρνει προς Ξύλινα Σπαθιά,πράγμα που δικαιολογείται μιας και είναι η γενέτειρα πόλη και των δυο σχημάτων και λογικό να υπάρχουν επιρροές, δε σημαίνει όμως ότι τα Φρούτα Του Δάσους δεν έχουν ένα δικό τους ύφος το οποίο τους καθιστά διαφορετικούς.

Όσοι δεν έχετε αγοράσει τη συγκεκριμένη δουλειά, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να το κάνετε και θα συνειδητοποιήσετε και μόνοι σας ότι όσο θα ακούτε τη μουσική τους θα έχετε εισέλθει σε έναν κόσμο έρωτα,χαράς και ξενοιασιάς,έναν κόσμο τον οποίο τον δημιούργησαν οι ίδιοι να τραγουδάμε και να διασκεδάζουμε μαζί τους.. Καλή μας διασκέδαση…

Πόλυς Αβουζουκλίδης-Φωνή,ακουστική κιθάρα,ηλεκτρική κιθάρα,πλήκτρα
Γιώργος Καρακούλιας-Ηλεκτρική κιθάρα
Γιάννης Τσελίκας-Μπάσο
Γιώργος Κουκουβίνας-Τύμπανα,κρουστά

Κείμενο : Βασίλης Παπουτσής