11065204_10153558102200353_1610283097_oΠειραιάς, Κρήτη, Ξάνθη, Καβάλα, Γερμανία και πάλι πίσω.

Ένα ταξίδι σε κάθε γωνία της Ελλάδας και ενίοτε σε κάθε γωνία του πλανήτη. Εκεί μας ταξιδεύει η μουσική εκεί μας ταξιδεύουν και το συγκρότημα «Μορφίνη» με το ομότιτλο τραγούδι τους! Μορφίνη γιατί μέσα από την μουσική μπορούμε και γιατρεύουμε κάθε τι που μας αρρωσταίνει μέσα μα και έξω μας.

Η συνταγή του τραγουδιού η γνωστή όπως μας έχει συνηθίσει το συγκρότημα. Η Χρύσα Α. στους στίχους και στην μουσική ο Γιάννης Ρ. κιθάρες ο χαρισματικός Άγγελος Μουρβάτης που για ακόμα μια φορά καταφέρνει να δίνει το στίγμα του, στην ακουστική κιθάρα ο Σταύρος Γκόγκος που παραμένει σταθερή αξία για το συγκρότημα που εκτός από την παραγωγή των τραγουδιών παίζει και διάφορα όργανα στα τραγούδια … μπάσο ο Τάσος Καραπαπάζογλου των «Nemesis» (ηχολήπτης και παραγωγός στο στούντιο Nemesis που διατηρεί στην Καβάλα) τύμπανα ο Λάζαρος Σιμιτζής των «Hush ‘n Rush».

Κάπου εδώ έρχεται και μια έκπληξη. Στην φωνή, ντουέτο μαζί με τον Γιάννη Ρ. έρχεται ο Νίκος Γράμματος (φωνή & φωνητικά) γνωστός από το συγκρότημα Cameres!!  Έρχεται να βάλει την δική του φωνή και να κάνει ένα την κραυγή του φωνάζοντας ότι το Ελληνικό ροκ είναι εδώ κάνοντας ένα όνειρο χρόνων πραγματικότητα με αυτή εδώ την δημιουργία!! Ακούστε στηρίξτε και απολαύστε δυνατά!!!

Ξέρεις το άγγιγμα σου μπορεί γιατρικό μου να γίνει… από τις άκρες των δαχτύλων σου στάζει η μορφίνη!!!!

Ακούστε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=BdLIcJBTRDg