Οι Μόνο Γυμνό και το μυαλό που έχει δημιουργήσει αυτό το μουσικό σχήμα, η ψυχή της μπάντας, είναι ότι πιο ροκ, ότι πιο αληθινό, ότι πιο ποιητικό, έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ο Νεκτάριος Θεοδώρου και χαίρομαι που έτυχε να γνωριστούμε, μέσα από στίχους και ποιήματα, μέσα από απλή διαδικτυακή σελίδα που έτυχε πριν χρόνια να δημοσιεύσουμε και οι δυο μας, σκέψεις, λόγια, όνειρα.

Έχω στα χέρια μου ένα single με την ονομασία «Τυφλό κορίτσι», έχω βάλει να παίζει το πρώτο ομώνυμο τραγούδι (ορχηστρικό, Μέρος Α’), γιατί με ταξιδεύει και με βοηθάει να γράψω για αυτή την δουλειά. Τα μάτια δακρύζουν και μετά στάζουν βρέχοντας τα χέρια, οι σκέψεις τρέχουν μαζί με ευχές για αυτά τα παιδιά αλλά και για κάθε παιδιά που ζούνε τον δικό τους Γολγοθά, που κουβαλάνε τον δικό τους σταυρό.

Τέσσερα τραγούδια αφιερωμένα στα παιδιά του συλλόγου «Η ΑΜΥΜΩΝΗ» (Πανελλήνιος σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες), ένα δισκάκι που θέλει να βοηθήσει με τις πωλήσεις του αυτή την προσπάθεια, όπου στόχος είναι η δημιουργία ενός σπιτιού, ζεστού και φιλόξενου για τα παιδιά αυτά.

Δεν θα σχολιάσω – κριτικάρω την μουσική, η οποία ήταν απόλυτα αυτό που περίμενα από τους ΜΟΝΟ ΓΥΜΝΟ, θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα όταν αγοράσετε αυτή την δουλειά, εγώ θα παραθέσω ένα μικρό απόσπασμα από το «Τυφλό Κορίτσι» :

«Κορίτσι που λιώνεις μπροστά στην Αγάπη και ψάχνεις να βρεις, του παραδείσου δρόμο. Κορίτσι που φεύγεις και τρέχεις και μένεις. Έξω απ’ την πόρτα. Έξω απ’ τον κόσμο. Κορίτσι που λιώνεις μπροστά στην Αγάπη. Τυφλό κορίτσι, δεν θα’ σαι μόνο!!!».

Σε μέρες δύσκολες οικονομικά για όλους, σε μέρες που ακούμε για πολλούς φιλανθρωπικούς συλλόγους να ζούνε οικονομικές δυσχέρειες , σε αυτές τις μέρες ας προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι, ας στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες, για την όση ανθρωπιά μας έχει απομείνει, για να ξε-μαυρίσει λίγο η ψυχή μας και να αγαλλιάσει αφού θα έχουμε κάνει μια πράξη αγάπης, κάτι σημαντικό επιτέλους στην ζωή μας.

Το Rockap.gr είναι χορηγός σε αυτό τον δίσκο, δεν θα μπορούσε να μην ήταν άλλωστε. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας παιδιά!!

Λογαριασμός τράπεζας: EUROBANK
IBAN: 320260 1750000470200508247

και φυσικά να αγοράσουμε όλοι αυτό το διαμάντι.

Σας ευχαριστώ πολύ… Νίκος Γραμμάτος

Διαβάστε περισσότερα: ΕΔΩ

Ακούστε το “Ποια είναι η χαρά” : ΕΔΩ